Haqqımda
Restoran və Otel qurulmasi,Dizayn verilmesi,Bütün bolmeler üzrə (mətbəx,bar,lobby və s)və digər şöbələrinin AQTA (Qida Təhlükəsizliyinə)uyğun qurulmasi.
Personal yiğimi DMSF hesabati,Muhasib hesabati,Ayliq gəlir hesabati ve ona uyğun işçilərin işə götürülməsi,personal motivasiyasi ve təlim və treninqlərin təşkili və sairə.
Restoran və Otel üzrə Firmalardan alinacaq məhsullarin təşkili,qəbul edilməsi,Nəğd və Nəğdsiz ödənişlərin həyata keçirilməsi.
Restoran İnventar təşkili,Ayliq dövriyye xərcləri,nəğd və postterminal ödənişlərin idarəsi və nəzarəti.
Restoran və ya Otel üzrə Business Lunch,Lunch Box və ya Room Service təşkili,uygun olaraq Menu təşkili.
Banket ve Özəl Tədbirlərin (Ad günü,Toy və digər) təşkili.
Servis və Personal xidmətinə nəzarət.
Restoran gəlirlərinin artirilmasi,ona dair İdeya və təkliflərin irəli surulməsi və həyata keçirilməsi.
Restoran Ayliq və illil uçot işinin aparilmasi,ayliq xərclərin idarə edilməsi,onlarin minimuma endirilməsi.
Hr və Smm işinin təşkili,personal goruşləri,marketing işləri və onlara nəzarət.
Restoran və Mətbəx Avadanliqlarin təşkili,AQTA Qida təhlükəsizliyinə uyğun qayda ilə təyin olunmuş qaydada qurulmasi,nasazliqlarinin aradan qaldirilmasi, Restorana Xaricden idxal olunan məhsullarin qanuna uyğun təşkili vəya Obyekt Daxili Havalandırma,Kanalizasiya,Manqal və Mətbəxin Qurulması və Nizamlanması,
Otel və Restoran servis qablari və digər avadanliqlarin onlarin qanuna uyğun Təşkili və sairə